Duiken is een fantastische sport en zowel in het buitenland maar zeker ook in Nederland erg populair. De serene rust onder water, spannende ontmoetingen met snoeken en meervallen van ver boven de meter, fantastische zoete en zoute onderwaternatuur... Nederland zal je absoluut verrassen.

Als je dan ook een duikbrevet hebt en je wilt regelmatig duiken, je conditie bijhouden, meer te weten komen over duiken in het algemeen, of over meer speciale zaken, dan is er zeker ook voor jou een plaats bij Stichting Making Bubbels.
De stichting bestaat uit een groep enthousiaste duikers die zich bezig houdt met duiken en het plezier en de ontspanning daarvan. Er wordt wekelijks in het zwembad te Hendrik-Ido-Ambacht gezwommen. Met grote regelmaat (zelfs in de wintermaanden) wordt er een duik georganiseerd op een leuke duikstek in Nederland.

Wil je een keer kijken, meedoen of overige informatie neem dan contact met ons op.