--> Inloggen

Een deel van deze website (zoals onder andere de agenda en het forum) is enkel bestemd voor de donateurs van Stichting Making Bubbels.
Donateurs kunnen onderstaand inloggen als zij al een account hebben, donateurs die nog geen account hebben kunnen een aanvraag voor een account indienen.

Inlogprocedure

Geregistreerde gebruikers kunnen door middel van hun gebruikersnaam en wachtwoord direct inloggen.
Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord kwijt dan kunt u een reset aanvragen door middel van het geregistreerde e-mail adres.

Nieuwe gebruikers krijgen na het invoeren van naam, gebruikersnaam, e-mail adres en wachtwoord een verificatiemail. Na bevestiging van deze mail dient de website beheerder uw aanvraag nog goed te keuren.
Enkel voor de donateurs van de stichting zal deze aanvraag worden goedgekeurt.