Waarom kiezen voor een DAN-opleiding?

 

DAN cursussen zijn ontwikkeld door een team van medisch specialisten en onderwijsdeskundige.

Een paar van de provider cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor duikers of lifeguards, terwijl andere, zoals de BLS en de First Aid cursus zich richten op een groter publiek.

DAN Training is van mening dat mensen die een First Aid opleiding gaan doen, niet alleen een cursus doen voor een diploma maar voor de kennis en het zelfvertrouwen dat verkregen wordt zodat men hulp kan bieden aan een gewonde. En dus bestrijkt iedere gespecialiseerde DAN cursus een specifiek gebied van de Eerste Hulp. De Oxygen Provider cursus bijvoorbeeld, leert cursisten om zuurstof eerste hulp bij duik ongevallen te verlenen, terwijl de AED cursus het gebruik van AED’s leert.

DAN cursussen zijn gespecialiseerde eerste hulp cursussen; de vaardigheden en technieken zijn niet alleen maar een kleine onderdeel van een andere cursus. De cursisten krijgen genoeg theorie en oefentijd om ervoor te zorgen dat ze de cursus afronden nadat ze zelfvertrouwen hebben gekregen om in geval van nood snel en efficiënt op te treden. DAN cursussen worden ook gebruikt door sommige Medische faculteiten en hogescholen, zoals in Spanje en België, als onderdeel van sommige educatieve programma’s of een mastersprogramma. Ze zijn niet de enige die voor DAN cursussen gekozen hebben. Veel Duik- en Reddingsorganisaties geven de voorkeur aan het werken met DAN voor hun medische/eerste hulpcursussen zodat duikers zelf adequaat leren te handelen en eerste hulp kunnen verlenen tijdens de meest cruciale eerste momenten na een duik ongeval.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31